Hver tredje mand i 30 års alderen lider af hårtab

Mange mænd lider af hårtab

Er du en af dem som er ved at gå ud at dit gode skind når du kigger dig selv i spejlet om morgen, og finder ud af at du har tabt håret yderligere? Så kan du trøste dig med at du ikke er den eneste, langtfra. For halvdelen af de mænd som bor i vesten vil nemlig tabe håret delvist eller helt, inden de er fyldt halvtreds år.

Men hvorfor er det at vi mænd taber håret hurtigere end fx. kvinder? Og hvad er årsagen til at så mange mænd render rundt med en flot isse eller høje tindinger, samt hvilke hårprodukter kan afhjælpe problemet – det har jeg kigget lidt nærmere på i dette indlæg.

For mange starter det allerede i 20 års alderen

Allerede i tyveårsalderen kan man opleve at det første hår begynder at falde af, og for mange unge kan det være et utroligt stort tabu, og et meget ømtåleligt emne – hvor for andre bliver det først aktuelt senere henne i livet.

Hvorfor taber vi mænd håret?

Den videnskabenlige forklaring skulle være at os mænd har flere kønshormoner end kvinder, og at hårsækkene ikke bryder sig om hormonet testosteron, da hårsækkene nedbrydes – og derved ikke vokser ud igen.

Forskere mener endvidere at problemet er arveligt, hvilket betyder; at hvis din far eller farfar har haft problemer med hårtab, kan du forvente at det samme vil ske for dig når du bliver ældre.

Findes der nogen “mirakel midler” imod hårtab?

Der er udviklet tonsvis af hårplejeprodukter som påstår at de kan hjælpe med at styrke hårets naturlige fibre og hårsækkene – men der er ikke rigtigt nogen produkter som har formået at levere det rigtige resultat endnu. Der findes dog firmaer som ved hjælp af hårtransplantation kan give dig hår tilbage på hovedet igen, og et godt eksempel på dette, er fx. Way Rooney fra fodboldklubben Manchester United.

Selvom der ikke findes hårprodukter som kan give dig håret tilbage, findes der til gengæld andre produkter som kan give dig hårets naturlige “look” tilbage igen, ved hjælp af naturlige fibre, som visuelt ligner rigtige menneskehår.

Et af de bedste af disse produkter på markedet er naturproduktet Caboki, som på rekordtid er gået hen og blevet verdenskendt. Produktet er udviklet i USA og resultaterne har hurtigt gået viralt på div. sociale medier.

Du kan købe og læse mere om Caboki hos den officielle danske importør på Try-Caboki.com

Del med venner & bekendte..
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+