Hold dig i form med cykling

Hold dig i form med cykling

Sponsoreret indlæg:

Det er vigtigt at holde kroppen i form, hvis du har lyst til at forbedre din livskvalitet fremover. At cykle kan være med til at opretholde din gode kondition, så du træner hjertet og samtidig får stærke ben. Du kan nemt holde dig i form med cykling, og du får her – i samarbejde med Cyclingshop.dk – nogle tips til, hvordan du gør netop dét!

Læg motionen ind før arbejde

At cykle frem og tilbage på arbejde kan være en måde at få overstået den daglige motion på. Ved at bruge cyklen som transportmiddel kan du både spare tid – hvis du bor i en tætbefolket by – og penge.

Har du omkring 7-8 kilometer til arbejde, og går det hele ikke ned ad bakke, så kan du faktisk holde dig i form ved at cykle. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at investere i en god cykel, som giver lyst til at cykle. Her hjælper Cyclingshop dig gerne på vej med råd og udstyr.

Sørg for at gøre cykelturen udfordrende

Hvis du ikke har lyst eller mulighed for at cykle på arbejde, så brug cyklen efter arbejde. Brug 45 – 60 minutter på cyklen, så er du sikker på at få nok motion. Vælg en runde, der udfordrer dig på dens terræn, så du får pulsen højt nok op til at kunne bruge cyklingen som motionsform.

Tag eventuelt en pulsmåler på og sørg for, at du mindst 50% af turen når op omkring makspulsen, så du ikke kun triller derudaf. Hvis du synes det er sjovt at cykle, men har brug for et boost en gang eller to på turen, så lav dig en fed spilleliste med sange på din smartphone, som kan give dig det nødvendige energiskud.

Cykl flere sammen

En god idé, der kan være med til at booste din energi på jernhesten, er at cykle flere sammen. Når du cykler med andre, vil du opleve, at der går konkurrence i at ligge forrest, og du bliver tvunget til at holde et jævnt, hurtigt tempo for at holde trop.

Du kan eventuelt melde dig på et cykelhold i dit lokalområde eller etablere et selv. At motionere sammen er sjovt, og så gør det motivationsfaktoren bedre.

Du kan finde mere inspiration eller udstyr via Cyclingshop, hvor du finder det nødvendige til cykelturen – og meget mere.

Del med venner & bekendte..
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+