Handel med binære optioner er blevet populært i Skandinavien

Hvad er binære optioner?

Binære Optioner er for mange stadig ukendt, men denne form for handel online, bliver stadig mere og mere populære i Skandinavien, og det er der en del gode grunde til.

Blackcity.dk har kigget nærmere på hvad binære optioner er, og hvorfor det er blevet så populært i Danmark, men også i resten af verden.

Hvad er binære optioner?

Binære optioner er ikke nogen ny form for handelsmetode, tværtimod. Det har i b.la. USA været en kendt form for trading, og har været muligt siden 2009, hvor man første gang så de første mæglere og banker udbyde denne anderledes form for handel online.

I Danmark og Skandinavien generelt, er binære optioner dog først ved at blive kendt, og der er ingen tvivl om at de kommende år vil blive endnu mere udbredt – i takt med markedsføring og synligheden online.

Sådan fungerer binære optioner

Sammenlignet med fx. traditionel aktiehandel, er handel med binære optioner væsentligt nemmere, hvilket også gør det attraktivt, da du ikke behøver at have den store kendskab til handel – for at kunne “satse” på binære optioner. Grunden til vi skriver satser, er at nogle folk mener at der er tale udelukkende om gambling, hvor andre mener at det er muligt at forudsige markederne, og rent faktisk have en fordel imod mæglerne/brokerne.

I korte træk – så går binære optioner ud på at finde en markedsværdi at “satse” på, og når du har fundet ud af hvilken værdi (fx. valuta, aktier, guld, sølv, osv) vælger du et tidsinterval, hvor du mener at værdien enten vil gå op- eller ned. Intervallet bestemmer du selv, og det kan være alt imellem 1 minut, og helt op til 30 dage.

Skulle det så ske at du har forudset rigtigt, vil du blive belønnet med helt op til 120% gevinst/afkast, afhængig af hvilken mægler du bruger, mm.

Rammer du derimod ved siden af, så tager “brokeren” stort set hele beløbet, og du har derved tabt om man vil. (nogle brokere/mæglere tilbyder en form for forsikring, så man fx. får 20% retur)

Sådan kommer du igang med at handle online

Har binære optioner fanget din interesse, og mener du, at du har kendskab til et marked, hvor du vil have en potentiel fordel imod mæglerne, så vil du måske gerne vide hvordan du kommer igang med at handle, og vi har lavet en lille mini step-guide til dig herunder. 

Find den rette mægler/broker

Der findes rigtig mange mæglere på markedet, og der er uden tvivl gode og dårlige imellem, så vær forsigtig med hvor du indsætter dine penge, når du skal handle første gang.

Vi fandt frem til siden Binaereoptioner.dk – som har en rigtig god oversigt over anerkendte brokere i branchen, og de har ligeledes en masse guides som kan fortælle dig mere om det at handle med binære optioner – men ved en hurtig søgning på eng. eller dansk, vil du hurtigt kunne finde mange andre guide sider indenfor emnet.

Find ud af hvad du vil handle med

Går du meget op i guld, sølv, diamanter eller andre ædelstene – jamen så har du måske en god idé omkring hvordan markedet ændre sig her. Derfor vil det være oplagt at begynde at handle optioner indenfor dette marked, da chancen for at lave profit vil være langt større.

Det kunne også være at du til dagligt arbejder i en bank, og har et stort kendskab til valuta eller aktier, og mener det er her du burde satse, uanset hvad – handler det om at finde værdi, hvor du mener du har en fordel imod brokeren/mægleren.

Tidsintervallet for din handel

Det smarte ved binære optioner, er at du selv har indflydelse på tidsintervallet for hvornår du mener værdien vil gå op- eller ned. Tiden kan være alt imellem 1 minut og flere dage, men når du først har indsat tidsrammen, kan den ikke ændres igen – og det er selvfølgelig her at brokeren har sin fordel, ligesom et casino har det på 0 på rouletten, osv.

Investeringsbeløb / indsats

Det sidste du skal vælge hos brokeren, er hvor stort et beløb du er villig til at handle/satse med – og min. beløbet er typisk i omegnen af 500kr, hvor der nærmest ingen loft er på det største beløb du kan indskyde i en handel.


Del med venner & bekendte..
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+